Avtomatizacija in revitalizacija strojev & linij

Industrijske rešitve od idejnih projektov do izvedbe

Avtomatizacija2022-05-26T08:08:49+00:00

ELEKTRO OMARE

Projektiranje, izdelava in montaža elektro stikalnih omar. CE retifikacija, ATEX norme in meritve tokokrogov izdelamo po vseh veljavnih standardih. Izvedba s pooblaščenim projektantskim inženirjem, vodjo del in nadzorom del po ZGO-1C.

Uporabljamo le najbolj priznane proizvajalce opreme: Siemens, Allen-Bradley, Danfoss, Rittal, Weidmuller, Eti.

IZDELAVA STROJEV

Izdelamo osnutek rešitve, predstavitev kaj pridobijo s strojem in izvedbo na ključ. Na sliki predstavljen stroj za avtomatsko sestavljanje dozirnih ventilov, v masovni proizvodnji.

Izdelava namenskih strojev za proizvodnji proces, z namenom zmanjšanja proizvodnega cikla in izboljšanja kvalitete proizvodov. Izdelava strojnih sklopov & elektro-krmilnih delov za manipulacijo pri delu.

POSODOBITEV KRMILJENJA

Avtomatizirane rešitve, obnove krmiljenja industrijskih strojev z avtomatskim delovanjem. Uporaba krmilnikov Siemens S7 ter implementacija senzorike na stroj.Posodobitve starih strojev & proizvodnih linij z novejšo krmilno elektroniko in posodobitve na nivoju avtomatike in pohitritev delovanja stroja.

SCADA SISTEMI

Sistemi vodenja in krmiljenja strojev s SCADA kmilnim sistemom, kjer se izdela vizualizacija delovnih korakov in izvedba delovanja posamezne linije ali stroja.

SCADA tehnološki sistemi
– SCADA Siemens vizualizacija in upravljanje
– Merilni in nadzorni sistemi strojev & linij
– “Real-Time” spremljanje in nadzor
– Daljinski nadzor procesov.

DOZIRNI SISTEMI

Projekti doziranja suhih granulatov industrijske procese, mešalnike, stroje. Izvedba z integrirano industrijsko vago in zelo natančnim doziranjem z našim produktom “Micro-Batch Feeder“. Dosegamo visoko točnost, vse od 1g odstopanja pri doziranju.

V proizvodnem ciklu izdelamo namenske dozirne stroje za natančno doziranje materialov v zalogovnike ali delovni proces. Uporaba za doziranje praškastih materialov z namenom barvanja ali “batch” doziranje za namen pravilne mešanice.

OBNOVA DVIGAL

Avtomatizacija & obnova starih dvigal.
Projekt na ključ za obnovo, nadzor, daljinsko upravljanje in elektrifikacijo za različne vrste žerjavov.

Izdelava posodobljenega krmiljenja in nadzora mostnih & kontejnerskih dvigal. Umestitev novih pogonov, elektro – krmilne logike, pametno logiko za avtomatsko ponavljanje določenih ukazov in posodobitve instalacij.

VARNOSTNI SISTEMI

Elektro in strojna montaža varnostnih stikal za izklope v sili, stikala za bočni zamik trakov kot posledica varovanja transportnega traku.

Projektiranje in izdelava varnostnih navodil in projektov za varnost delavcev pri transportnih trakovih.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov