Strojegradnja in transporterji

Strojegradnja2020-01-17T07:21:13+00:00

Transportni valčki

Zastopstvo in prodaja nemških transportnih valčkov za transportne trakove in transporterje.

Transportni valčki so preizkušeni na naših projektih, so izdelani zelo robustno. Ležaji in sklopi ležajev so prilagojeni za najtežje delovne pogoje.

Izvedbe opcijsko tudi za ATEX področja (eksplozijska zaščita)

Projektiranje & načrtovanje

Izdelujemo opremo za separacije, kamnolome, izdelava transporterjev, dozatorjev, drobilcev, sita, mlini…. Za vas izdelamo ali nadgradimo celotno tehnologijo, ki ustreza vašim zahtevam.

Zagotavljanje visoke kakovosti varilskih del. Izdelamo kontrolo izdelave jeklenih konstrukcij in kovinskih izdelkov z vsemi potrebnimi izračuni in standardi. Izdelamo tudi 3D modeliranje.

Verižni kovinski transporterji

Izvedba kompletnih posebno močnih verižnih transporterjev, glede na zahtevo kupca. Vgrajeni materiali za težje pogoje. Namen transporta bolj zahtevnih težjih in vročih materialov.

Transport materiala se vrši s pomočjo transportne verige in prečnih lovilnih lopatic.

Tračni robustni transporterji

Izvedba močnejših tračnih transporterjev za transport sipkih in zrnatih materialov, glede na zahtevo kupca.

Tračni izmetni transporterji

Transportni trakovi narejeni glede na zahteve naročnika. Izdelava iz robustne profilne konstrukcije za različne namene v proizvodnjah.

V pogonske postaje vgrajujemo pogonske enote priznanih proizvajalcev. Vgrajujemo kompaktne enote z integriranim elektro-motorjem in direktnim pogonom bobna preko reduktorja.

Robustni transportni trakovi

Osnovna konstrukcija je narejena robustno in je površinsko zaščitena s postopkom vročega cinkanja, kar zagotavlja dolgo življensko dobo transporterja.

Transportni trakovi s samonosilno konstrukcijo tipa CK in transportni trakovi z nizko profilno konstrukcijo tipa PK. Tovrstni transporterji so namenjeni predvsem transportu sipkih materialov (frakcij peska) v kamnolomih in na separacijah.

Izdelava strojev po naročilu

Konstruiranje in izdelava strojev za namen drobljenja, sejanja in manipulacije razsutega materiala v kamnolomih, betonarnih, separacijah in težki industriji.

– Kladivnih in vertikalnih mlinov
– Udarnih drobilcev
– Klasifikatorjev peska
– Separacija proda

– Hidravlična prijemala za viličarje ali bagerje
– Zajemalke za bagerje kopalnih, planirnih in čelnih strojev
– Kompaktni mešalci betona različnih velikosti link.

Podjetja, ki nam zaupajo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov