Paletizacija in povijalni stroji

Paletizirni sistem2022-03-22T07:15:41+00:00

PROJEKTIRANJE

Izdelava rešitve in projekt na ključ celotne paletizirne linije. Pri krmiljenju paletizirno – transportne linije uporabljamo samo priznane proizvajalce opreme. Programsko in tehnološko opremo razvijemo namensko za naročnika.

Za končnega kupca izdelamo celotno rešitev transportnih poti. Izdelamo detaljne risbe in opise taktov na proizvodno-transportni poti.

PALETIZIRNE LINIJE

Avtomatski paletizirni sistemi
Rešitve industrijskega paletiziranja, za doseganje povečanja produktivnosti, avtonomno delovanje in zmanjševanje poškodb delavcev. Strojne in elektro rešitve so narejena v Sloveniji.

Pri transportu in proizvodnji produktov uporabljamo sistem paletnih zalogovnikov, kjer se avtomatsko dodajajo prazne palete.

PREMIČNI STROJ ZA PALETE

Vertikalni povijalni stroji
Robot je sposoben ovijanja vsake vrste embalaže, različnih oblik ali velikosti, vključno z valjastimi izdelki. Robota, delavci ročno pripeljejo do palete, kjer potem robot avtomatsko povije paleto. Je mobilen in ga lahko uporabljate v različnih delih proizvodnje.

Dimenzije palete niso ovira, saj se prilagaja s kolesom, kateri sledi paleti oz. njeni dimenziji. Po višini se avtomatsko določi moč zategovanja strech folije, za kvalitetno ovijanje na celotni višini. Za kupca se stroj dobavi, izvede šolanje in poskrbi za poprodajni servis.

STATIČNI STROJ ZA PALETE

Statični nepremični povijalni stroji

Stroji EMC-FRD spadajo med cenovno ugodne industrijske polavtomatske stroje s programiranim delovanjem za ovijanje palet s stretch folijo.

Tehnični podatki stroja: Premer vrtljive ploščadi 1500 mm, maksimalna višina ovijanja 2200 mm, maksimalna teža tovora 2000 kg, avtomatsko zaznava višine tovora s fotocelico, možnost ojačanega ovijanja dela paketa, počasno pospeševanje in zaviranje, kontrolna plošča za upravljanje, folija debeline med 17 in 35 µm na roli višine 500 mm, notranjim premerom 76 mm in zunanjim 300 mm, ter max. težo 20 kg.

POVIJANJE OVALNIH ROL

Cenovno ugodna rešitev povijanja rol in palet z enim sistemom. Zaslon na dotik omogoča natančno zategovanje po celotni višini. Stroj je izdelan v Sloveniji.

Z ročnim ovijalcem lahko v kombinaciji s krožno vrtečim bobnom povijamo večje (max. 2200 mm) in težje role ovalnih dimenzij (max. 2500 kg).

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov